4 Oct 2015

Tuto: Fixed the error.

Assalamualaikum.

Blog bertukar lagi. This time I use black and white, yupss you may get bored tapi i really love it. aha. act, i can't see a pale/soft colour it seem not really show off. keh, broken english. oh ya, my second blog also changed in same colour and url also; thepreviousmoment.blogspot.my. Aku baru sedar yang littlebearinlove sesuai untuk bebudak sekolah yang berjiwa lembut, tapi aku tak. hmm, sedang menerima hakikat.

Aku ada something nak share dengan korang. Pernah tak, sidebar jadi huru hara, macam ada yang lari ke bawah atau second column lari ke column pertama? aku takde contoh nak tunjuk ahaha. Tapi, i have solution since sometime I had it many times while editing blog. Benda tu jadi sebab kau missed code }.  kau perasan tak dekat coding tu, after kita paste code dekat html for sure ending dia }. Jangan takut k kalau dia lari huru-hara. cuma cari je dekat code side-bar then tengok dekat mana takde code }.  Harap faham ler.

Untuk yang keluar ---> } something like that la; maksudnya ada code error. fixed it, with delete. Nak kesan, akan ada notes amaran dekat edit html and code tu warna merah. okenggss. Harap membantu, kalau tak jadi pm me at twitter @nunuruul_ bukan promo tau, nak tolong. ahaha!

p/s: All templates.

No comments: