4 May 2015

SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikum.

Aloohaa. Jumpa lagi kita, kan. Alhamdulillah. Yes, malam ni aku nak join satu lagi Segmen dari PAPAGLAMZ. Yukk join sekali yukks. haha, tu diaa. kau ingat indon je boleh buat ayat yuk follow, aku pun boleh buat yuk join. okay dah, menyimpang jauh nampak. kah!

Now, mari kita berjemaah klik banner untuk join segmen ni. Bismillahirahmanirahim.

Catwalk_Next_Top_Model

Tujuan segmen ini:

Nak cari bloglist yang akan di letakkan di sidebar Papaglamz.com ni.

Nak cari blogger yang bertuah untuk Papaglamz review di dalam blog Papaglam.com ni.

Nak sediakan satu platform mudah buat blogger semua supaya mudah untuk Catwalk (Blogwalking) di Pentas Peragaan (blog) blogger-blogger yang lain.

Menambah follower yang sedia ada dan juga menambah traffik blog sesama blogger

Syarat-syarat

Mestilah mempunyai blog

Follow blog Papaglamz.com yang berwajah baru sekarang ni

Like FB page Papaglamz yang ada di sidebar sebelah kanan tu.

Follow instagram Papaglamz sekiranya ada.

Buat entri tajuk dia
SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ
dan letak banner di dalam entri serta backlink ke entri ini.

p/s: nampak tak tujuan dia kat situ? haa, itu yang penting! dan selain tu jugak dapat berkenalan dengan blogger-blogger lain. kann! Ukhwah fillah tu penting. hik! night :D

12 comments:

Dayahfirds Ibrahim said...

Goodluck sayang. JOm ke blog dayah. Dayah ade buat diy . Hehe. Jemput cuba .haha

Papaglamz said...

Terima Kasih Join. Jom terjah SENARAI PESERTA SEGMEN JOM CATWALK BERSAMA PAPAGLAMZ YANG ANGGUN DAN KACAK Express Your Self di Atas Pentas Peragaan hokayyy..

MG schmidt said...

hai hai !!
MG blogwalking sni ..
have a nice day ^__^

btw, jom join GA MG sempena mother's day ni :)
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2015/05/mothers-day-giveaway-sponsored-by.html

tqsm! xoxo

Haffizul Iskandar said...

Hye, bawah segmen yang sama. Done follow sini. #174

http://ceritaejoy.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Saif HaQiem said...

salam perkenalan...catwalk dr segmen papaglamz..
done follow di sini...slmt berblogging
http://saifhaqiem.blogspot.com/2015/04/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..datang sini dari segmen yang sama..(:
http://fiqahhamed.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Princess Mimi said...

Singgah sambil catwalk dari segmen yang sama..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Pha Is said...

singgah catwalking sini... :)

- www.BudakPening.com

Nurul Syahirah said...

Singgah dari segmen yang sama.. Good Luck ! ^.^

Azhafizah Md Nor said...

Singgah dari segmen yang sama.

Jom catwalk ke blog saya pulak :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Mad Parihh said...

salam singgah sini . selamat bercatwalk :)

http://www.blogparihh.com/2015/05/segmen-jom-catwalk-bersama-papaglamz.html

Papaglamz said...

Hai. Papaglamz blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.