3 May 2015

Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valia

Assalamualaikum, selamat pagi. Aicewahhh, special giteww wish selamat pagi. uhukss.

Pagi ni kita nak join satu segmen blog yang best gitu. Hehe, terima kasih penganjur sebab dari jauh invite join segmen ni. Arigato!

Bismillahirahmanirahim. Dengan ini saya joinnn!


klik banner untuk join :D

Antara syarat-syarat penyertaan:


1. Follow blog IRA  & Google+ *wajib pada siapa yang tak follow lagi*

2. KLIK SINI , SINI & Klik Nuffnang  *Jujur please*

   *TAMBAHAN*
   - Like fanpage Ira yang ada dekat sidebar. Kalau tak nak pun takpe. :)

3. Buat entri yang bertajuk "Segmen Jom Blogwalking By Syahirah Valiant"

4. Backlinkkan 


p/s: boleh kenal dengan blogger-blogger baru ^.^

14 comments:

Mad Parihh said...

selamat bersegmen :)

Ikhma Indan said...

Hi! Balas kunjungan dari segmen yang sama. Have a nice day awak!

http://iikhmaa.blogspot.com/2015/05/joined-segmen-jom-blogwalking-by.html

Nurul Syahirah said...

terima kasih sebab sudi join segmen ira :)

http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/senarai-peserta-jom-blogwalking_1.html

Ms. Kejupenyet said...

Good luck..
Singgah dari GA yg sama dan follow sini (=
http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Cik Hani said...

salam kenal.. have done follow you back!
kuunjungan berbalas :)

http://cikhanicruzier.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

NaD Dea said...

Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

http://fiqadira.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Dunia Zumal said...

Zumal berblogwalking dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Miss Oren said...

Assalamualaikum.. datang dari segmen yang sama..

http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Irissha Greenalista said...

haiiiiii..Sha singgah membalas kunjungan dari segmen yang sama ^_^ selamat bersegmen!
http://ladiesingreen.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Princess Mimi said...

Singgah dari segmen yg sama..Visit me back..

http://mimirheem.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Una Lily said...

singgah membalas kunjungan dari segmen sama :)

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Nurul Syahirah said...

owner segmen jalan-jalan sini :)

Nak jadi sponsor contest tak? Hope sudi :) http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/05/pencarian-sponsor.html

Azhafizah Md Nor said...

Datang membalas kunjungan :)

http://www.azhafizah.com/2015/05/segmen-jom-blogwalking-by-syahirah.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...